feetz fiets driewieler vierwieler bakfiets

FIETS
FIETSEN
FEETZ

fiets fietsen driewielfietsen vierwielfietsen

START FIETSEN WAT NOG MEER ? CONTACT Specialen fietsen + Electro fietsen + Scootmobiel + Rolstoel + Rollator + Pendel + Trapliften + Speciale aanhangers + Verkoop + Verhuur +

rollator rolators huren kopen

Vele modellen in voorraad
Rollator
 

KLM en Partners nemen u scootmobiel gratis mee naar uw Vakantie bestemming

 
 
Scootmobiel  Scootmobielshop Enschede Verkoopt, Koopt en Verhuurt Scootmobiels. We zijn de grootste Scootmobiel verhuur firma in Nederland en hebben ruim 300 scootmobiels in voorraad van alle merken en modellen. Ons assortiment bestaat uit nieuwe en goede gebruikte scootmobiels die uiteraard met garantie verkocht worden. Op internet tonen we slechts een klein deel van onze voorraad, als u overweegt een scootmobiel aan te schaffen raden wij u aan, er een "gezellig" dagje Enschede van te maken met o.a. een bezoek aan onze showroom. Een scootmobiel kopen is toch een persoonlijke aanschaf en een testrit is zeker aan te raden. Een scootmobiel op uw vakantie adres of tijdelijk een scootmobiel nodig voor revalidatie..., reeds vanaf Euro 5,00 per dag bent u volledig mobiel. Onze koerier bezorgd de scootmobiel bij u thuis of vakantie adres. Wij verwijzen u graag naar de volgende websites voor meer informatie.
Voor verhuur: www.verhuur.scootmobielshop.com
Voor koop of meer info: www.scootmobielshop.com
Rolstoel  Rolstoelshop Enschede Verkoopt, Koopt en Verhuurt rolstoelen. We hebben tientallen modellen en uitvoeringen in voorraad ook elektrische rolstoelen. Om een indruk te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen kunt u het beste een bezoekje brengen in onze ruime showroom. We bevinden ons in het centrum van Enschede (eigen parkeerplaats) en een kijkje nemen in het centrum of een "terrasje pikken" (3 minuten afstand) maakt de dag compleet. Een nieuwe of gebruikte rolstoel keuze genoeg en prima prijzen. Tijdelijk een rolstoel nodig... huur hem bij rolstoelshop... gemak voor een lage prijs. Uw aankoop of gehuurde rolstoel kan door onze koerier bezorgd worden. Onze website voor rolstoelen is niet altijd up-to-date door de snelle wisselingen van onze voorraadmaar we geven u toch twee tips.
Voor koop en verhuur: www.rolstoelshop.com

Voor meer info en verkoop: www.rolstoel-rollator.nl

Rollator   Ondervindt u of iemand in uw naaste omgeving problemen, angst of onzekerheid bij het lopen? Heeft u of iemand in uw omgeving last van een verminderd evenwicht of co÷rdinatievermogen? Dan is een rollator de oplossing. Misschien vindt u het geen leuk vooruitzicht om met een rollator te lopen, dat kunnen wij ons goed voorstellen. Toch is het zinvol na te denken over de voordelen die een rollator zou kunnen bieden. Bijvoorbeeld weer wandelen in het park. Zelfstandig, zonder hulp van anderen. Even naar de supermarkt en ook in huis voelt u zich een stuk zekerder met een rollator. Ons assortiment rollators bestaat uit vele modellen en kleuren. Veel opties als lichtgewicht, smal, breed, met mandje of dienblad en zitmogelijkheid. Nieuw of gebruikt .... u zult zeker slagen. www.rollatorcentrale.nl

Pendel  Pendel de scooter voor uw rolstoel. De Pendel is een elektrische scooter waarbij u zich in uw eigen rolstoel verplaatst. Geen transfer, u rijdt aan boord van de Pendel met uw hand voortbewogen rolstoel. Een pneumatisch systeem laat toe het chassis te verlagen en de laadklep te doen hellen zodat u een hellend platform krijgt. Eens ge´nstalleerd, komt het chassis elektrisch terug naar boven en vergrendelt uw rolstoel. De Pendel wordt bestuurd met een versnellings-hendel zoals op een bromfiets. Voorzien van twee motoren beschikt u over een autonomie van +/- 50 km. Naargelang de motor is de max.-snelheid 18 tot 25 km/h. Gebruikte pendels in voorraad.

Fietsen Zoals u op deze website hebt kunnen lezen leveren wij driewiel en vier wiel fietsen ook als bakfiets te gebruiken. ook een model wat opvouwbaar is zit in het assortiment. Elektrische fietsen (elobikes) is fietsen zonder inspanning, trapondersteunend en met volle accu een grote actieradius.
Meer info hier: www.elektro-fietsen.nl/

                     www.elobikes.nl/

Aanhanger Scootmobielshop heeft altijd een aantal aanhangers in voorraad nieuw of gebruik. We bieden deze aan voor verkoop maar tevens kunt u een aanhanger huren speciaal voor rolstoel of scootmobiel. Handig als u op vakantie gaat en uw scootmobiel wil meenemen. Al deze aanhangers hebben een speciale functie voor het laden en lossen van de scootmobiel. als u de kap omhoog doet, zakt de achterkant van de aanhanger omlaag naar straatniveau zodat u er zo in kunt rijden. Bel ons voor meer info: 053-4363600
Of bezoek onze website www.scootmobielshop.com

 

Traplift  Voelt u zich beperkt in uw woongenot doordat het nemen van de trap als een obstakel wordt ervaren, dan is het tijd om in actie te komen en te kiezen voor een traplift. Het gevoel van vrijheid onafhankelijkheid, zelfstandigheid en het op een veilige manier kunnen bereiken van een etage hoger is dichterbij dan u misschien op dit moment denkt. Trapliften geven u weer bewegings vrijheid in het hele huis, alle verdiepingen zijn weer bereikbaar. Zonder hulp kunt u weer het hele huis bewonen. Tegenwoordig zijn trapliften veilig en gemakkelijk en u zult snel vertrouwd raken met de bediening. Soms is ook het buiten plaatsen van een traplift mogelijk. Laat u informeren of bekijk een demo traplift in onze showroom. Bel 053-4363600
 

Accessoires Voor alle producten in ons assortiment hebben we accessoires als o.a accu's, kleding, stok(kruk) houders, banden, wielen en gangbare onderdelen. Wij kunnen direct een verzekering voor uw scootmobiel afsluiten en onze koerierdienst kan overal in Nederland bezorgen (uitz. eilanden). Bel gerust met uw vragen ... wij helpen u graag verder.
 

scootmobiel scootmobiels huren verhuren verhuur kopen verkopen

Scootmobiel
huren kopen

huurprijs vanaf E 5,00 p/d


BEL:
053-4363600
SCOOTMOBIEL SHOP
elektrische fietsen

scotmobiel verhuur verkoop enschede

traplift trapliften huislift huisliften rolstoellift stoellift stoelliften

 De Elektrofiets of ook bekend als Elobike.
Dit zijn fietsen die u door toepassing van een elektrische onder-steuningsmotor het gevoel geven dat u altijd de wind in de rug heeft. Hierdoor legt u met dezelfde inspanning moeiteloos een tweemaal zo grote afstand af. De elektrofiets is sinds enkele jaren op de markt en geniet grote populariteit onder met name 50-plussers en gebruikers met een lichte fysieke beperking. De elektrofiets biedt hun de moge-lijkheid goed mobiel te blijven. Maar: ook voor jongere gebruikers zijn er tegenwoordig diverse modellen verkrijgbaar. De elektrofiets is o.a. ideaal voor woon-werkverkeer: fietsen door weer en wind is nooit meer een bezwaar en u komt niet langer bezweet op uw werk. Ook voor ouders die hun kinderen naar school, clubjes e.d. moeten brengen is de elektrofiets een uitkomst. De verkoop van Electrofietsen of Elobikes is in de afgelopen gigantisch toegenomen en is daarmee een waardevolle aanvulling op het pakket mobiliteits middelen. De elektrisch trap-ondersteunde fiets, oftewel de elo-fiets, wint in rap tempo terrein. Logisch natuurlijk, want het is een uitermate comfortabele manier van fietsen. Nooit meer tegenwind en nooit meer extra kracht zetten in heuvelachtige gebieden. Met een elektrisch trapondersteunde fiets kan ook moeiteloos een behoorlijke snelheid worden gemaakt.

Standaard eenvoudige rolstoelen maar ook geavanceerde elektrische rolstoelen... een ruim assortiment vindt u in onze showroom. Tijdelijk een rolstoel nodig... een rolstoel huren is een van de mogelijkheden. Ons assortiment bestaat uit gebruikte en nieuwe rolstoelen en als wij u een gebruikte rolstoel verkopen is deze geheel nagekeken en voldoet aan alle eisen en verwachtingen. Een garantie van 3 maanden op uw aankoop is voor ons vanzelfsprekend ( m.u.v. accu's)
Tevens kunt u bij ons een verzekering afsluiten voor u rolstoel of scootmobiel en leveren accu's voor bijna alle merken. Bent u niet in staat om uw rolstoel zelf af te halen, bezorgen wij in geheel Nederland met een eigen koerier dienst. Ons aanbod aan rolstoelen op de website wisselt dagelijks en u kunt ons na telefonische afspraak ook bezoeken om u keuze te bepalen.  

  
scootmobielverhuur scootmobiel huren
rolstoel rolstoelen verhuur verkoop

opvouwbare scootmobiel inklapbare scootmobiel scootmobiel in auto

aanhanger voor scootmobiel rolstoel pendel verhuur huur